Aku dan Dia

Aku dan Dia
sayang kamu sepenuh jiwa

Wednesday, March 4, 2009

Harapan tinggal harapan...

Suspen jee kann.. apa nak buat belum rezeki kami kan... harapan kami hanya tinggal harapan ..... berkecai... dah lama aku cool kan diri aku.. jawab semua soalan2 dr kengkawan..menepis semua andaian org. ikutkan hati xde nak menaruh harapan, x nk pk2 sgt. tp benda ni stil serabut dalam fikiran aku nii.. apa nak buat kan. sbg manusia biasa.. benda mcm ni mmg kena hadapi kan.. bkn rezeki lagi kot... itu ayat klise bila ade yg tanya.. tp selama mana aku nak tahan.... walau x tertahan.. kena jugak tahan... tensiooooonnnnn.........

3 comments:

ryani said...

rilek la mah..biasalah lum rezeki lg..mmg tu jwpn standard bila org dk tnya2..mah pun baru lg..yan ni dah 5thn mah...lg lama...tension mmgla tension tp kita kena yakin tu semua rezeki drNya..kena usaha, doa, tawakal..x salah nak berhabis duit sikit pun..tp kalo Dia xnak bg lg xpelah..kita cuba lg..dont worry insyaAllah akan etrcapat hasrat kita ni nanti ok...

ASMAH ANIZAN said...

betul.. saya pinjam semangat dari yan ya untuk pujuk hati ni... Insyaallah akan tercapai hasrat kite

eyza said...

sabar ye. eyza ni pun sama gak. dah dekat 2 thn kawen, tp still x rezeki. bila org tanya mmg la kita tension. sama2 la kita berdoa n berusaha ye.