Aku dan Dia

Aku dan Dia
sayang kamu sepenuh jiwa

Thursday, July 2, 2009

KPSL N27

Semalam 1st julai.. aku ambik exam kpsl buat kali ke3.. hahahhahaa... nak wat macam mana rezeki masih x menyebelahi aku lagi.. harap2 ni laa yg terakhir kot.. insyaallah.. harap2nye mcm tu laa.. sml pegi cik abe yg antar.. dia x dpt nak tunggu sbb keja byk.. so aku pun pandai2 laa balik sndiri.. sampai je dkt2 kul 8. jumpe la ade 2 org ni namanye LIN & IDA.. sama mcam aku gak laa nak ambik exam. diorg ajak gi makan.. ikut je aku ni.. peramah laa pulak pagi2 tu.. agaknye untung gak nasib aku smlm. sbb masa balik LIN ajak aku balik ngan dia.. xrugi wat ramah ngan org.. Tenkiu LIN.. pasal exam smlm.. serasa aku ni laa yg paling SUSAH.. termenung jee aku tgk soalan. mana satu nak jawab dulu.. semua ssh. rase mcm x tau mana satu soalan nak ambik.. akhirnye spls berhempas pulas belek buku aku dgn jayanya dtp gag jawab 5 soalan yg depa nak... harap2 tahun depan x yah ambik lagi... paper ke 2 lak tu x pas2.. Bos aku kata tu soalan yg senang.. tp bg aku mmg selalu bab2 ni aku fail.. sama mcam PTK gak yg umum ni aku lemah sikit.. compare ngan kewangan.. maybe sbb aku wat kewangan kot.. apa2 laa harap semua kawan2 yg ambik Exam ni lulus.. thn dpn blh apply KPSL dah..

8 comments:

Legend of said...

salam..
agaknye kalau masih ingat..
boleh tak puan kongsikan soalan2 exam tu KPSL N27 ni..
hantar ke mjun266@yahoo.com
berniat nak amek tahun ni..utk ke 1st timenye..
sekian.

chiya_chubby said...

salam..
saya pon bru 1st time nk amik exam bln 5nie..klu sudi, kongsi2 ler contoh soalan2 nyer..hiks..

Sharifudin said...

saya pun nak gak.... emel ler kat saya leh.. iddinz@yahoo.com

Jarot said...

kongsikn di eddy_skandal@yahoo.com hopefully sama2 berjaya..

Suhelmi said...

mane link nyer??

Suhelmi said...

??

Rt-qaH said...

salam saya pun pun plan nak ambik kpsl gak. boleh tak kongsi contoh2 soalan untuk persediaan. :) atiqah_sweet87@yahoo.com

♥premidharma♥ said...

Permohonan Exam KPSL N27 sudah dibuka....
Siapa yang nak kompilasi past year soalan + jawapan dari thn 1995-2012
(bah a,b & c) can pm / email me premidharma@yahoo.com