Aku dan Dia

Aku dan Dia
sayang kamu sepenuh jiwa

Tuesday, May 19, 2009

HAPPY ANIVERSARY.....

HEPI FIRST ANIVERSARY
Nak pusing balik tahun lepas punya citer dulu.... hahahaha....



18 Mei 2008


19 Mei 2008

Diam x diam dah setahun dah kami kawin... cam kejap jee... xpercaya pun ade gak.. maklumlaa masih berdua... hehehhehe.. macam baru je kawin... xpe laa dok.. insyaallah ade laa rezeki kami nanti.. tumpang manja ngan anak orang dulu.. mungkin dia bagi chance untuk kami duk berdua dulu...
sabtu ni kitaorang nak pegi langkawi.. cuti 2 malaysia for aniversary.. + ngan honeymoon skali laa ekk.. dah lama x jalan berdua... cik abang nak gi langkawi.. ikutkan aku ni gi pulau2 yg x ramai orang pun best gakk.. nak gi pulau redang sebenarnya nii... hehehe.. one day sampaii laa kot... nama je org ganu tp x pernah sampai kat sana... biasalaa tempat sendiri... saja wat ayat sedih...

aku dah beli dah hadiah aniversary 2 minggu lepas tapi xde laa suprise sebab dia dah tau awal2. hadiah aku dia kata tunggu.. dia nak cari kat langkawi,,, apa laa yg dia nak bagi kat aku nii.. kalu dapat vision ke pyrex ke apa2yg seangkatan dgn nyee tu pun best gak... berangan laa dulu mana tau boleh dapat... Insyaallah...

apapun aku x kisah janji ingat.. dan Thanks 4 holiday kat langkawi. semoga perkahwinan kami bahagia ke akhir hayat..

4 comments:

eyza said...

happy 1st anniversary... semoga kekal bahagia selalu.... n selamat berhoneymoon... sama la cam eyza...pg merat2rata tp langkawi x pernah pg..padahal kat negeri sendiri tu....

ASMAH ANIZAN said...

Thanks u eyza...

ryani said...

hepi anniversary mah...ala dun wori..x lama lg dpt la bby tu..jgn lupa gi tasik dyg bunting..minum air tasik tu..amik yg bhgn tepi tau...nak minum tu niat sikit, sambil selawat , baca fatihah & doa..manalah tau...kita berusaha...kot2 dimakbulkan Allah..alhamdulilah...

ASMAH ANIZAN said...

Insyaallah yan..thanks u.